Auschwitz-Birkenau Museum halvdagstur fra Krakow

944 anmeldelser

 • Adresse: Krakow, Polen
 • Varighed: 5 - 6 timer (cirka)
 • Tur-kode: 2145IT3
Få en tankevækkende rundtur i Auschwitz-Birkenau-komplekset fra Anden Verdenskrig på en 6-timers tur fra Krakow. Rejs med bus til området, der er på UNESCO's verdenskulturarvsliste, og udforsk koncentrationslejrens to områder sammen med en kyndig guide, mens du lærer om Holocaust, og om hvordan lejrene fungerede. Udforsk de gribende udstillingshaller, og se barakkerne, gaskamrene og andre bygninger i Auschwitz I. Se derefter vagttårnene, sammenstyrtede bygninger og de intenst gribende mindesmærker i Auschwitz II-Birkenau. Din guide vil fortælle om alt det, I ser, med hensynsfuldhed og følsomhed.

Tursprog

Guide Engelsk

Højdepunkter

 • Sug atmosfæren til dig på en vandretur
 • Ledes af en lokal guide
 • Alle entréer inkluderet
Ved bestilling kan du vælge dit foretrukne afgangstidspunkt. Turen starter med afhentning enten midt i Kraków eller fra dit hotel.

Når du er stedet om bord på bussen og er på vej, kan du se en dokumentar, som fortæller historien om Anden Verdenskrig og den nazistiske holocaust. Bliv klogere på, hvordan ca. 1,5 mio. mennesker -– hovedsagelig jødiske, polske og russiske fanger – blev dræbt i Auschwitz-Birkenau fra 1940 og frem til de allieredes befrielse af lejrene i 1945.

Efter ca. 1,5 times køretur ankommer du til Auschwitz. Her er der rundvisning i begge de UNESCO-fredede koncentrationslejre, Auschwitz I og Auschwitz II-Birkenau. Gå ind i Auschwitz I-komplekset igennem porten med inskriptionen "Arbeit macht frei". Her kan du se, hvordan lejren hurtigt skiftede karakter fra at være en fangelejr for polske fanger til et masseudryddelsesanlæg.

Udforsk de vigtigste bygninger – nogle er stadig intakte, og andre er ruiner – og gå rundt til udstillinger og oversigter over de skæbner, der blev holdt fanget her. Se sovesalene og gaskamrene, og oplev fabriksområder, hvor fangerne blev tvunget til at fremstille ammunition og andre produkter til Tysklands krigsførsel. Selv om stedets historie er chokerende og rystende, vil din guide forklare det hele på en følsom facon.

Efter rundturen i Auschwitz I er der en kort pause, hvor du kan samle dine tanker, før vi besøger lejren Auschwitz II-Birkenau i nærheden. Her kan du se resterne af vagttårne, hegn og barakker, imens du hører om de forfærdelige forhold, som de tilfangetagne måtte udholde. Oplev resterne af de gaskamre og krematorier, som de flygtende nazister ødelagde. Bagefter kan du besøge de dybt gribende mindesmærker for ofrene og få tid til at reflektere over de skæbner, der led og døde her.

Efter ca. tre timer tager vi tilbage til Kraków, og turen slutter samme sted, som den startede.

Seneste billeder af denne tur


Turoplysninger

Vælg en måned for at se kalenderen over tilgængelighed og afgangstider.

Afgangsdatoer:
Afgangssted:
Fra dit centralt beliggende hotel i Kraków (afhængig af dets placering) eller fra et centralt sted i Kraków.

Afhentning ved hotel: Afhentning fra hotellet tilbydes kun fra udvalgte hoteller med central beliggenhed i Kraków. Ved reservation bedes du oplyse dit fulde navn og adresse

Afgangstid:

Afhentning på hotellet begynder inden dette tidspunkt. Du skal kontakte den lokale turarrangør for at få det nøjagtige afhentningstidspunkt bekræftet.

Varighed:
5 - 6 timer
Returoplysninger:

Turen slutter med aflevering på udvalgte hoteller i Kraków. På dagen bliver du informeret om det afleveringssted, der er tættest på dit hotel.


Prisinformation

Klik på linket nedenfor for at se pris og ledige pladser på din foretrukne rejsedato. Vores priser opdateres konstant for at sikre, at du altid får den lavest mulige pris.

Afgang kl. 11.30
Kode: MULYI1130

Afgår kl. 11.30

Engelsk
Fra
USD 44,76
Prisoplysninger

Yderligere information

Auschwitz-Birkenau Museum halvdagstur fra Krakow

Auschwitz-Birkenau Half-Day Trip from Krakow

Omfatter:
 • Opsamling og afsætning ved hotel (kun udvalgte hoteller)
 • Lokal guide
 • Transport med airconditioneret bus
 • Entré
 • Hovedtelefoner
Undtagelser:
 • Drikkepenge (valgfrit)
 • Mad og drikkevarer, medmindre andet er angivet
Yderligere information:

 • Du modtager bekræftelse ved bestilling
 • Ikke mulig for kørestolsbrugere
Kuponoplysninger:
Du kan enten fremvise en papirkupon eller en elektronisk kupon til denne aktivitet. Hvad er det?
Lokal operatørinformation:
Komplet operatørinformation inklusive lokale telefonnumre på destinationen står på din bekræftelseskupon. Vores produktchefer vælger de mest erfarne og pålidelige operatører på hver destination. Så er du fri for at gætte og behøver ikke bekymre dig.

Rejsendes anmeldelser

Anmeldt af: Maiken Nøhr J , marts 2015

En meget barsk og autentisk oplevelse at være på de steder, hvor de mest frygtelige ting har fundet sted. Vores guide både til/fra Auschwitz/Birkenau og på selve stederne var gode. Helt klart anbefalelsesværdigt at tage på denne guidede tur, hvis man ønsker både at få information om tiden under lejrene og at se stederne.

Anmeldt af: Peter C , december 2013

God og vidende guide i Auschwitz-Birkenau.

Med hensyn til transport - se ovenfor.

Anmeldt af: Jens F , juli 2013

jamen jeg har kun grund til tilfredshed. bussen var let at finde, guiderne glade,hjælpsomhed og vidende, bussen komfortabel, god videofilm på udturen, fin rundvisning i lejrene. dmer var, intet at klage over

Anmeldt af: Lisbeth H , januar 2014

Generelt en meget fin tur, og guiderne talte meget fint engelsk. Det var en meget fin beskrivelse man fik af lejrene på turene. Men der var lidt for korte pauser. Det er svært at nå noget selv, når alle pauserne kun er på ca. 5 minutter. Så vi blev lidt stressede.

Anmeldt af: Chr. Riis C , september 2013

Turen var fin. Gode guider m.m., men det tog lang tid at samle op og komme hjem.

Anmeldt af: Tina C , april 2013

Spændende og gribende oplevelse. Hele arrangementet var meget professionelt, og guiderne var søde og kompetente. Jeg kan kun anbefale denne tur, og selv om det rører en dybt, hvor horibelt det var i disse lejre, ville jeg ikke have undværet denne tur.

1.

Vælg afrejsedato

Garanti for fleksible datoer


2.

Angiv antal rejsende i alt:


Bemærk venligst: Når dit køb er bekræftet, e-mailer vi et link til din kupon.
Hvad er det?

Tur-kode: 2145IT3